Szerviz

Szerviz

Legyen szó autójavításról, műszaki vizsgára való felkészítésről vagy a téli gumik cseréjéről, járművének javítási és karbantartási igényeit a legjobb tudásunk szerint, a legjobb minőségben végezzük. Márkafüggetlen autószervízünkben gépkocsiját számítógépes diagnosztizáló eszközökkel vizsgáljuk, ezáltal gyorsabban, pontosabban és kedvezőbb áron állapítható meg a szükséges beavatkozás.

Gyári alkatrészek

Cégünk gyári- és utángyártott gépkocsi alkatrészek értékesítésével is foglalkozik. Ha szeretne eredeti, gyári alkatrészeket beszerezni gépkocsijához, vagy spórolni szeretne és költséghatékonyan kíván nem gyári, utángyártott alkatrészeket vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal.

Karosszéria műhely

Fontos számunkra, hogy sérült gépkocsiját a lehető legrövidebb időn belül megjavítsuk. Ennek érdekében a legmodernebb karosszéria javításhoz szükséges technológiákat alkalmazzuk, időt spórolva Önnek és magunknak is.

Fényező műhely

Hőkamrás fényezési rendszerünknek köszönhetően a legmagasabb minőségben tudjuk teljesíteni Ügyfeleink kérését illetve a sérült gépkocsik javítását.

Klímatöltés és javítás

Ahhoz, hogy folyamatosan, jól működjön az autóklíma rendszer, karban kell tartani rendszeresen. Érdemes évente leellenőrizni a hűtőközeget, a keringtetett gáz nyomását. Az évente elvégzett klíma tisztítással a rossz levegőminőséget küszöbölhetjük ki, valamint megakadályozhatjuk a baktériumok és a gombák képződését. Klíma gépünkkel és speciális felszerelésünkkel ellenőrizzük a nyomást, a klíma közeg mennyiségét, az esetleges szivárgást, a hűtő állapotát.

Kerékszerelés és centírozás

A téli- és nyári gumik cseréjét érdemes szakértő kezekre bízni, hiszen gyakran a centírozás, finomhangolás során derülnek ki a futómű hibái. A kerekek centírozását modern számítógépes rendszerrel végezzük. Szívesen segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb ár-árérték arányú gumiabroncsot, melyet magas minőségű alufelnik és kedvező árú acélfelnik bármelyikére fel is szerelünk.